Det siger andre

Det siger andre om behandlinger:

“Behandlingen med trykmassage og varme puder hos Rebekka gav mig en følelse af tryghed og ro i både min krop og mit hoved, som jeg ikke har mærket i lang tid. Det blev lettere at trække vejret helt ned i maven. Og anspændtheden i min ryg blev også meget mindre. Jeg kan varmt anbefale Rebekkas trygge, rolige og kompetente hænder”

Helle

“Det her er vanedannende!”

Ove

“Rebozo-massagen fik strukket min rygsøjle og nakke, så det føles som om, jeg er blevet to cm længere. Selv om jeg ofte masserer ryggen, så var denne massage prikken over i´et, der fuldendte følelsen af at have en krop, der er nulstillet og klar til mere. Der er ingen tvivl om, at det er en massage, jeg er nødt til at få igen. Helt igennem fantastisk oplevelse at blive så afslappet efter en enkelt behandling”

Birthe

”Jeg føler ikke rigtig, jeg har behov for den sidste session. Det går rigtig godt, føler at de værktøjer du har givet mig, har fået mig til at slappe mere af og fået mig næsten helt ned i bunden af den stress-stige, du viste i starten. Jeg er blevet bedre til at mærke kroppens faresignaler, og jeg når at opdage dem, inden beredskabet går højere op”

Mathias

”Jeg har fået et andet syn på fysisk træning og en anden bevidsthed om sammenhængen mellem psyke og fysik. Jeg har det rigtig fint nu. Tænker ofte slet ikke på min ryg. Glemmer den. Jeg kan gøre, hvad jeg har lyst til. Gå langt eller cykle to timer på landevejsraceren uden gener. Min ryg er bare slet ikke en begrænsning for noget. Forløbet har gjort meget for min livskvalitet og for, at mit livssyn har ændret sig”

Karsten

Det siger andre om workshops og kurser:

”Super godt kursus. Lige til at tage med hjem og bruge. Specielt mappen, der følger med, har jeg slået op i mange gange efter”

Kia

Lærer

“God og simpel formidling af teorien, der let kan videreformidles til vores borgere. Skønt med konkrete øvelser og teknikker, som kan bruges til borgerne. God sammenhæng mellem teori og øvelser”

Simon

fysioterapeut

“Rebekka er en super formidler. Stemmen, tempoet, sprogbruget og det faglige smeltede så fint sammen. Det var interessant at sidde og høre på. At hun blander teori og praktiske øvelser fungerede også super godt”

Inge

fysioterapeut

“Det var meget relevant og aktuelt for os som fysioterapeuter. Området er noget, jeg kan bruge i min daglige praksis og ved flere forskellige målgrupper. Det var en super god og behagelig formidling, og der var en rigtig fin kobling mellem teori og praksis. Ofte har jeg snakket om åndedrættet med mine borgere, men ikke haft så meget baggrundsviden eller konkrete redskaber at bruge. Den viden og de værktøjer, jeg fik med mig – på relativt kort tid – er noget, jeg med det samme kan benytte mig af”

Karina

fysioterapeut

“Når Rebekka træder ind ad døren, så føler man sig med det samme i trygge hænder. Hun er afslappet, nærværende og hviler fuldstændig i sin egen undervisning. Hun forstår at variere sin undervisning, således at hun leverer vigtig viden samtidig med, at hun hele tiden får kursisterne til at deltage aktivt”

Susanne

stifter af Teentrivsel

“Rebekka holdt oplæg og workshops på UC SYDs professionsfestival. Samarbejdet med Rebekka rundt om arrangementet var smidigt og nemt. Indholdet var til stor inspiration. Hun leverede både med stor faglighed og på et let tilgængeligt niveau. Vi kommer helt sikkert til at invitere Rebekka igen”

Marlene