Workshops for private

Workshops for private

Jeg arrangerer løbende workshops for dig, som ønsker at få et grundlæggende kendskab til åndedrættets betydning og funktion for helbred, velbefindende og overskud i hverdagen.

Workshoppen varer typisk 3 timer og består af en teoretisk del, hvor du får viden om hvordan åndedrættet er beregnet til at fungere inde i kroppen, og hvilken indflydelse det har på dit fysiske og psykiske helbred samt mentale overskud. Derudover hvordan åndedrættet hele tiden bliver påvirket af – og påvirker dit nervesystem, og dermed også er nøglen til at få ro til nervesystemet.

Derefter vil der være en praktisk session, hvor du instrueres og guides i øvelser, som strækker, mobiliserer, løsner op – herunder selvmassage med små bolde, som skaber plads, til at åndedrættet kan fungere mere optimalt i kroppen. Øvelser og teknikker kan nemt arbejdes videre med hjemme for at optimere dit grundåndedræt, og du vil få teknikker, der kan give ro, når ubalance mærkes.

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du er en del af en gruppe, der har lyst til at have denne oplevelse sammen. Ellers hold øje her på siden eller på min facebookside Bevidst Åndedræt i Hverdagen med Rebekka Bondegaard | Facebook

Udtalelser fra tidligere deltagere:

– “Jeg vidste slet ikke, at åndedrættet betød så meget – men jeg kan jo mærke en stor forskel i kroppen nu”.
– “Jeg føler mig fuldstændig afslappet i hele kroppen”.
– “Jeg har helt ro i hovedet”.
– “Jeg havde ondt, da jeg kom. Det har jeg ikke mere”.
– “Jeg er blevet opmærksom på, hvor mange spændinger jeg egentlig har, og hvor begrænset mit åndedræt er”.
– “Det her burde ALLE jo vide”.

“Tak for en inspirerende workshop. Du er en dygtig underviser og praktikker. Jeg er blevet bevidst om betydningen af et optimalt åndedræt og hvordan jeg kan arbejde med dette i hverdagen. Jeg synes, jeg fik mange gode redskaber til at finde ro i en travl hverdag”.

Christina

“Tusind tak for en rigtig god og lærerig aften.

Det giver så god mening, når du forklarer sammenhængen mellem de forskellige muskler/åndedrættet og vores fysiske og psykiske tilstand! Det er virkelig brugbart.

Også virkelig godt med de forskellige øvelser med bolde mm.

At trække vejret “rigtigt” vil jeg helt sikkert minde mig selv om, og jeg vil også kunne bruge de forskellige øvelser med bolde i hverdagen.

Sidst men ikke mindst, du er en fantastisk underviser og  man føler sig godt tilpas og tryg i dit dejlige selskab.

Jeg har allerede anbefalet dig og dine workshops til en yoga-veninde”.

Karina