Workshop/Kurser

Workshop og Kurser

Jeg afholder løbende workshops, for dig som ønsker at fordybe dig lidt i åndedrættets og kroppens ressourcer, eller for dig som ønsker at give dine medarbejdere end anderledes oplevelse til gavn i hverdagen.

I samarbejde med Charlotte Andersen fra SPI Consult afholdes desuden kurser for fagpersoner i Kropslige Beroligende & Sansemodulerende teknikker.
Se beskrivelse af de forskellige workshops samt datoer for kommende workshops og kurser nedenfor.

Workshop 1 – Bevidst Åndedræt i Hverdagen.
Workshoppen indeholder den grundlæggende teori med henblik på forståelse af åndedrættets funktion og betydning for kroppens fysiske og psykiske balance samt mentale overskud. Teorien fungerer som en forståelsesramme for de efterfølgende øvelser.

Vi arbejder derefter i praksis med øvelser, som har til formål at gøre plads i kroppen til det hensigtsmæssige naturlige åndedræt gennem selvmassage med små bolde, samt stræk og mobilisering af kroppen. Desuden afprøver vi forskellige åndedrætsteknikker. Du vil også lære hvordan du kan bruge åndedrættet til brug i pressede situationer.

Kommende workhops – Bevidst Åndedræt i Hverdagen.
Sted: Fjordbakkeskolen – Afd. Skærbæk, Skolevej 1, 7000 Fredericia
Dato og tidspunkt: 
Onsdag den 22/9-2021 kl. 18.30-21.00
Tilmelding/betaling her

Praktisk: Tag behageligt tøj på. Medbring måtte, pude, tæppe samt drikkedunk.
Pris: 325,-

Kommende hold – Bevidst Åndedræt i Hverdagen. 5 gange á 90 min.
Ro, energi og overskud med det naturlige åndedræt. 
Vi arbejder her med grundåndedrættet – dvs. vi hjælper kroppen tilbage til den naturlige måde at trække vejret på. Sansning af åndedrættet og kropsbevidsthed er i fokus

Vi arbejder med redskaber og øvelser, som løsner spændinger, træner den primære åndedrætsmuskel Diaphragma og herigennem skaber plads og mulighed i kroppen til at åndedrættet kan fungere, som det er beregnet til.

Derudover vil vi arbejde med strategier og teknikker – dels til forebyggelse af uro, dels til i pressede situationer at skabe ro i krop og hoved.

Fra gang til gang vil du få forslag til øvelser du skal fokusere på, således at du får størst udbytte af træningen. 

Det vil være en fordel (men ikke et must), hvis du har deltaget i en af mine workshops, da vi her kommer grundigt igennem åndedrættets funktion og betydning. 

Datoer:
30/9-21, 7/10-21, 14/10-21, 28/10-21 og 4/11-21.
Sted: Skærbækhus, Skolevej 2, 7000 Fredericia
Tilmelding: HER
Pris: 875,- (5 x 90 min.)
Praktisk: 
Medbring træningsmåtte/liggeunderlag, pude, tæppe samt drikkedunk.

Workshop 2 – Kroppen som redskab i hverdagen.
I denne workshop arbejder vi med hvordan vi kan bruge kroppen som et redskab til at holde balancen i en hektisk hverdag, og hvordan kroppen kan blive vores aktive hjælper i stedet for blot “taxichauffør” for hovedet.
Vi arbejder med øvelser som øger kropsbevidstheden og derved øger tilgangen til kroppens iboende ressourcer samt kropslige strategier som du nemt kan implementere i din hverdag.

I begge workshops vil der blive lagt op til refleksion og dialog om din oplevelse med øvelserne samt hvordan øvelser/strategier evt. kan implementeres i din hverdag.

Workshops bliver også annonceret på Facebooksiden: “Bevidst Åndedræt i Hverdagen med Rebekka Bondegaard”.

Ønsker du en skræddersyet workshop, er du velkommen til at sende mig en mail via min kontaktside

Kursus for personale som arbejder med borgere i psykiatrien, på misbrugs-/socialområdet eller demensområdet.
Kurset i 
Kropslige beroligende og sansemodulerende teknikker (KBST) afvikles i samarbejde med Charlotte Andersen fra SPI Consult under Seminarer.dk. 
De næste kurser er på følgende datoer:
Den 6/12-2021 i Aalborg
Den 17/1-2022 i Kolding
Den 24/1-2022 i Hvidovre
Se nærmere på Kropslige, beroligende og sansemodulerende teknikker – Seminarer