Workshop/Kurser

Workshop og Kurser

Jeg afholder løbende workshops, for dig som ønsker at fordybe dig lidt i åndedrættets og kroppens ressourcer, eller for dig som ønsker at give dine medarbejdere end anderledes oplevelse til gavn i hverdagen.

I samarbejde med Charlotte Andersen fra SPI Consult afholdes desuden kurser i Kropslige Beroligende & sanseintegrerende teknikker.
Se beskrivelse af de forskellige workshops samt kommende workshops og kurser nedenfor.

Workshop 1 – Bevidste Åndedræt i Hverdagen.
Workshoppen indeholder den grundlæggende teori med henblik på forståelse af åndedrættets funktion og betydning for kroppens fysiske og psykiske balance samt mentale overskud. Teorien fungerer som en forståelsesramme for de efterfølgende øvelser.

Vi arbejder derefter i praksis med øvelser, som har til formål at gøre plads i kroppen til det hensigtsmæssige naturlige åndedræt gennem selvmassage med små bolde, samt stræk og mobilisering af kroppen. Desuden afprøver vi forskellige åndedrætsteknikker. Du vil også lære hvordan du kan bruge åndedrættet til brug i pressede situationer.

Kommende datoer for workhops – Bevidst Åndedræt i Hverdagen.
Sted: Skærbækhus, Skolevej 1, Skærbæk, 7000 Fredericia
Datoer:
3/12-2020 –
FULDT BOOKET
10/12-2020 – FULDT BOOKET
14/1-2021: Aflyst pga. Covid-19. Ny dato følger, når vi får mulighed for at samles igen.
Tidspunkt: Alle datoer fra kl. 18.30- 21.00
Praktisk: Tag behageligt tøj på. Medbring måtte, pude, tæppe samt drikkedunk.
Pris: 275,-
Max 9 pladser i henhold til Covid-19 restriktioner. Vi holder god afstand, benytter eget udstyr og på forhånd afsprittede bolde samt undlader øvelser med kraftige ind- og udåndinger.

Workshop 2 – “Kroppen som redskab i hverdagen”.
I denne workshop arbejder vi med hvordan vi kan bruge kroppen som et redskab til at holde balancen i en hektisk hverdag, og hvordan kroppen kan blive vores aktive hjælper i stedet for blot “taxichauffør” for hovedet.
Vi arbejder med øvelser som øger kropsbevidstheden og derved øger tilgangen til kroppens iboende ressourcer samt kropslige strategier som du nemt kan implementere i din hverdag.

I begge workshops vil der blive lagt op til refleksion og dialog om din oplevelse med øvelserne samt hvordan øvleser/strategier evt. kan implementeres i din hverdag.

Workshops vil blive annonceret her på siden samt på Facebook; “Rebekka Bondegaard – ReBond med åndedræt og krop”.

Ønsker du en skræddersyet workshop, er du velkommen til at sende mig en mail via min kontaktside

Kursus for personale som arbejder med borgere med demens eller med borgere i psykiatrien.
Kurset i 
Kropslige beroligende og sansemodulerende teknikker (KBST) afvikles i samarbejde med Charlotte Andersen fra SPI Consult under Seminarer.dk. Se kursusbeskrivelsen her hvor også tilmelding foregår.