Workshops for private

Workshops for private

Jeg arrangerer løbende workshops for dig, som ønsker at få et grundlæggende kendskab til åndedrættets betydning og funktion for helbred, velbefindende og overskud i hverdagen.

Workshoppen varer typisk 3 timer og består af en teoretisk del, hvor du får viden om hvordan åndedrættet er beregnet til at fungere inde i kroppen, og hvilken indflydelse det har på dit fysiske og psykiske helbred samt mentale overskud. Derudover hvordan åndedrættet hele tiden bliver påvirket af – og påvirker dit nervesystem, og dermed også er nøglen til at få ro til nervesystemet.

Derefter vil der være en praktisk session, hvor du instrueres og guides i øvelser, som strækker, mobiliserer, løsner op – herunder selvmassage med små bolde, som skaber plads, til at åndedrættet kan fungere mere optimalt i kroppen. Øvelser og teknikker kan nemt arbejdes videre med hjemme for at optimere dit grundåndedræt, og du vil få teknikker, der kan give ro, når ubalance mærkes.

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du er en del af en gruppe, der har lyst til at have denne oplevelse sammen. Ellers hold øje her på siden eller på min facebookside Bevidst Åndedræt i Hverdagen med Rebekka Bondegaard | Facebook

Udtalelser fra tidligere deltagere:

– “Jeg vidste slet ikke, at åndedrættet betød så meget – men jeg kan jo mærke en stor forskel i kroppen nu”.
– “Jeg føler mig fuldstændig afslappet i hele kroppen”.
– “Jeg har helt ro i hovedet”.
– “Jeg havde ondt, da jeg kom. Det har jeg ikke mere”.
– “Jeg er blevet opmærksom på, hvor mange spændinger jeg egentlig har, og hvor begrænset mit åndedræt er”.
– “Det her burde ALLE jo vide”.

Er du arbejdsgiver, og ønsker du at give din ledergruppe eller andre ansatte en oplevelse ud over det sædvanlige? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Det vil være en oplevelse, som gavner både den enkeltes trivsel og velbefindende samt evne til at bevare balancen i en travl hverdag. Samtidig gavner det arbejdspladsen som helhed, for når den enkeltes trivsel og evne til at holde eget nervesystem i ro er god, så bliver konflikter og stressniveau mindre, kommunikationen forbedres, og de (sam-)arbejdsmæssige relationer styrkes.   

I udgangspunktet vil det ligne workshoppen målrettet til privatpersoner, men teknikker vil naturligvis blive snakket ind i de ansattes kultur og kontekst på arbejdspladsen, således de er direkte overførbare til fællesskabet i hverdagen.
Workshoppen vil især sigte på at give de ansatte viden og teknikker til at optimere det grundlæggende åndedræt, hvilket er med til at forebygge belastningsreaktioner/stress symptomer, ligesom der vil være fokus, på hvad vi kan gøre, hvis vi mærker symptomer som uro, tankemylder, nedsat fokus og koncentration eller lignende.