Tilbud til virksomheder

Tilbud til virksomheder og institutioner.

Er du arbejdsgiver, og ønsker du at give din ledergruppe eller andre ansatte en oplevelse ud over det sædvanlige? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Det vil være en oplevelse, som gavner både den enkeltes trivsel og velbefindende samt evnen til at bevare balancen i en travl hverdag og ikke mindst energien – også sidst på dagen.
Samtidig gavner det arbejdspladsen som helhed, for når den enkeltes trivsel og evne til at holde eget nervesystem i ro er god, så bliver konflikter og stressniveau mindre, kommunikationen forbedres, og de (sam-)arbejdsmæssige relationer styrkes.   

Workshoppen vil bliver målrettet jeres arbejdsplads og ønsker, således at øvelser og teknikker naturligvis vil blive snakket ind i de ansattes kultur og kontekst på arbejdspladsen, således de er direkte overførbare til fællesskabet i hverdagen.

Workshoppen vil især sigte på at give de ansatte viden og teknikker til at optimere det grundlæggende åndedræt, hvilket er med til at forebygge belastningsreaktioner/stress symptomer, ligesom der vil være fokus, på hvad vi kan gøre, hvis vi mærker symptomer som uro, tankemylder, nedsat fokus og koncentration eller lignende, eller når vi blot mærker at vi har lidt for mange bolde i luften. 

Jeg indgår også gerne i sundhedsfremmende projekter/forløb med ansatte individuelt eller i grupper.

Udtalelse fra UC-Syd / Marlene Lysemose:
“Rebekka holdt oplæg og workshops på UC SYDs professionsfestival. Samarbejdet med Rebekka rundt om arrangementet var smidigt og nemt. Indholdet var til stor inspiration. Hun leverede både med stor faglighed og på et let tilgængeligt niveau. Vi kommer helt sikkert til at invitere Rebekka igen.”