Ro til nervesystemet

Behandling med trykmassage og varme puder

Behandlingen foregår fuldt påklædt på briks og starter med dybdegående trykmassage, som stimulerer kroppens proprioceptive system, hvilket virker samlende, groundende og beroligende på nervesystemet.

Dernæst får du varme Calma Breath tyngdepuder, som du enten har oven på dig, ligger på eller som jeg arbejder med på ribbenskasse og rygsøjle i takt med din indånding og udånding.

Varmen og tyngden fra puderne styrker den indre sansning (interoception), som vi er så afhængige af i hverdagen i forhold til at mærke og handle på de signaler vores krop sender til os. Det løsner op og blødgører muskler og bindevæv og giver plads til et friere og roligere åndedræt, som er afgørende for at vi i pressede situationer kan bevare roen.
Behandlingen er relevant for dig som oplever fx spændinger, uro, tankemylder eller koncentrationsbesvær.

Hvis du ønsker, kan behandlingen suppleres med NADA-øreakupunktur – læs mere på NADA Danmarks hjemmeside her

Du kan også vælge at afslutte behandlingen med at ligge ca. 20 min. i infrarødt saunatæppe.

Briksbehandlingen kan købes som et forløb á gange, hvor formålet er at du over tid vedvarende får mere ro på nervesystemet, kommer mere til stede i kroppen og fx herigennem bliver mere parat til at arbejde med dine vaner og mønstre.

Det siger andre om behandlingen.
“Behandlingen med trykmassage og varme puder hos Rebekka gav mig en følelse af tryghed og ro i både min krop og mit hoved, som jeg ikke har mærket i lang tid. Det blev lettere at trække vejret helt ned i maven. Og anspændtheden i min ryg blev også meget mindre.
Jeg kan varmt anbefale Rebekkas trygge, rolige og kompetente hænder”.
Helle

“Det her er vanedannende”!
Ove

Rebozo massage
Rebozo er et stort tørklæde som oprindelig og primært er blevet brugt til gravide kvinde for bl.a. at lindre smerter og løsne op i muskulatur både under graviditet og fødsel. Men en krop er en krop! Og såvel hos gravide som hos ikke gravide (kvinder og mænd) er behandlingen særdeles velegnet til at løsne op i kroppens spændinger i bryst, ryg, bækken og i åndedrætsmuskulatur. Det påvirker desuden den beroligende del af nervesystemet gennem de blide og vuggende bevægelser, stræk samt små rotationer i rygsøjlen. 
Behandlingen foregår på den måde at du ligger på en måtte på gulvet, mens jeg arbejder med tørklædet forskellige steder på din krop. Som indledning giver jeg faste dybe tryk til kroppen, så den lander i rummet og på måtten. Som afslutning laves en lille afspænding hvor du med åndedrættet guides til at mærke behandlingens effekt. 

Det siger andre om Rebozo effekten:
“Rebozo massagen fik strukket min rygsøjle og nakke så det føles som om jeg er blevet 2 cm længere. Selv om jeg ofte masserer ryggen, så var denne massage prikken over i´et, der fuldendte følelsen af at have en krop der er nulstillet og klar til mere. Der er ingen tvivl om at det er en massage, jeg er nødt til at få igen. Helt igennem fantastisk oplevelse at blive så afslappet efter en enkelt behandling”.
Birthe Reimer

Priser.

595,- for 60 min. (NADA øreakupunktur kan tilkøbes for 25,-) Book her
Klippekort á 5 gange – 2.725 (du sparer 250,-) 

650,- for 75 min. Incl. afslutning ca. 20 min i infrarødt saunatæppe. Book her
Klippekort á 5 gange – 3.000 (du sparer 250,-)

595,- for Rebozo massage – 60 min. Book her
Klippekort á 5 gange – 2.725 (du sparer 250). 

Hvorfor forløb?
Et forløb på klippekort kan udover det du sparer være relevant hvis er er i en periode i dit liv, hvor du føler dig lidt presset og har brug for aktiv at vælge åndehuller til. Måske mærker du symptomer som uro, tankermylder, koncentrationsbesvær, hyppiger hovedpiner, spændinger etc.
Her er ingen krav – kun et mål om at bringe dig og dit nervesystem i balance eller forebygge at du kommer for meget ud af balance. Det kræver vedholdenhed at bringe nervesystem i ro – og her kan det hjælpe med målrettede behandlinger, som kickstarter Ro-systemet og gør det lettere for dig at holde fast i de gode vaner i dagligdagen. 

Det kan også være du mærker et behov for selvudvikling eller vane-/adfærdsændringer, men har svært ved at komme i gang. Her kan et forløb ligeledes hjælpe dig med over tid at opnå den fornødne ro og overskud til at komme i gang med det du mærker behov for.
Al selvudvikling og positiv læring sker kun fra et nervesystem i ro og balance. 

 Jeg gør opmærksom på at, da jeg som autoriseret ergoterapeut er forpligtet til at føre journal ved behandling, vil du ved bookingen blive bedt om at anføre cpr. nummer samt anføre ved  første møde uddybe behovet for behandling. Oplysninger opbevares i overensstemmelse med gældende lovgivning. 

Lær at bruge din krop som redskab i hverdagen med workshops eller kurser hos mig. Kontakt mig gerne for at høre endnu mere.